1990-ben alakultunk tizennégy fő saját létszámmal.
A tulajdonosi kör magyar személyekből és egy német cégből állt. Jelenlegi tulajdonosok kizárólag magyar magánszemélyek.

Az indulás éveiben tervezési, kivitelezési feladatokkal foglalkoztunk. Két évig Ulmban (Németország) dolgoztunk. 1990 –és 1991-ben.
A fejlődés irányát a  specializáció felé vettük, és a generál kivitelezéseket felváltotta a díszmű-bádogozás, restaurálás. Ez természetesen megkövetelte új szakirányú dolgozók felvételét és az építőipari fővállalkozás előtérbe kerülését. Később a fizikai létszám fokozatos csökkentése vált szükségszerűvé.

2000-ben a cég ISO minősítést szerzett. A mai napig szervezeti rendszerünk alapjának tekintjük.

A fizikai állomány létszámának leépítésével párhuzamosan fő hangsúly a beruházások műszaki ellenőrzésére, szakértésekre és műszaki bonyolításra, tanácsadásra, valamint banki hitelkövetésekre – független mérnök – helyeződött át, elsősorban nagyobb projektekre koncentrálva.
Fentiekből következik, hogy az építőipari szakma szinte minden szegmensét ismerő, tapasztalt mérnökgárda végzi napjainkig a szaktanácsadói és szakértői, valamint a műszaki ellenőri feladatokat, szükség szerint külső munkatársak bevonásával.

Az OR-M Mérnöki Kft. eredményes és hatékony munkájának érdekében az ISO 9001:2008 minőség irányítási rendszer ismételt auditálása jelenleg folyamatban van.

Társaságunk Vevői kockázati besorolása a BISNODE rendszerében minimális kockázatú, legjobb „A” minimális kockázat” kategóriájú üzleti partner.

Társaságunk nettó árbevétele

 • 2017-ben 58 millió Ft
 • 2018-ban 759 millió Ft
 • 2019-ben 112 millió Ft
 • 2020-ban 81 millió Ft

Vállalkozásunk a AEGON Magyarország Biztosító Zrt. szerződéses partnere, az egyedi projektek biztosítását is segítségükkel valósítja meg.

A társaság minőségpolitikájának alapelve, hogy a Megrendelők által megkívánt egyenletesen jó minőségű szolgáltatást nyújtsuk feléjük hosszú távon. Megrendelői körünkkel évek óta szoros és jó a kapcsolatunk.

Megbízható partnere kívánunk lenni ügyfeleinknek, valamint alvállalkozóinknak, anyagi és szakmai gyarapodást nyújtó munkahelye munkatársainknak.

Elköteleztük magunkat a kiváló minőség mellett, ezért működésünket minden szempontból a minőségelve hatja át. Szolgáltatásainkat a Megrendelők és a műszaki- jogi követelmények figyelembe vételével valósítjuk meg.

Társadalmi felelősségvállalás keretében támogatjuk a hátrányos helyzetben levőket, a fogyatékossággal élő vagy megváltozott munkaképességű dolgozóinkat és a három vagy több kisgyermeket nevelő szülőként dolgozó munkavállalóinkat. Részükre lehetőséget adunk atipikus foglalkoztatási formák igénybevételére, mint a távmunka, részmunkaidőben való foglalkoztatás, rugalmas, kötetlen munkaidő, mely az irodai munkaköröknél, a feladatok jellegéből fakadóan könnyen megoldható.

A hazai átlagból - mind szaktudás, mint tapasztalat alapján - kiemelkedő mérnök létszámnak köszönhetően biztosítjuk Megrendelőink igényeit maradéktalanul kielégítő szolgáltatásokat. Minden munkatársunk a legjelentősebb magyarországi generálkivitelező vagy fővállalkozó cégeknél dolgozott, így szakértelmük és kapcsolatrendszerük alapján cégünk fejlődése megalapozott.

Vállalkozásunk olyan szervezeti rendszert alakított ki az évek során, melynek keretében meg tudja valósítani legfontosabb törekvését, azaz a Megrendelő, Beruházó igényeinek maximális kielégítését az adottságok és a feladat bonyolultságának figyelembevételével.

 • A projektek operatív irányítója szakképzett, tapasztalt projektvezető.
 • Projektek felügyeletét a projektvezető fölött projektigazgató látja el.
 • A döntéseket elosegítő szakértők főképp a projektigazgatóval kommunikálnak.
 • Nagyobb beruházások esetében a projektvezető helyettese vele, azonos feladatkörrel bíró személy, aki annak esetleges távollétében teljes mértékben képes ellátni a feladatkörét. Gyakorlatilag két projektvezető, de a projekt során van „vezető” projektvezető.

Tevékenységünk során a kifogástalan minőség, szakszerű munkavégzés és a teljesítési határidők betartásán túlmenően Megrendelőinket szakmai tanácsokkal segítjük igényeik megismerésében, ezzel biztosítva a legmegfelelobb megoldás kiválasztásának lehetőségét.

Értékeink:

 • A szaktudás és szakismeret, mely folyamatosan követi a műszaki fejlődést.
 • A korrektség és tisztaság, mely jellemzőúgy az üzleti, mint a szakmai kapcsolatainkra.
 • Az egyszerűség és átláthatóság, ami egyaránt jellemző a vállalkozásra és a tevékenységre. A jó minőség és a mérnöki igényesség iránti igény érvényesítése teljes tevékenységünkben.
 • Célunk a visszatérő Megrendelőink munkáiban való részvétel mellett új partnerek, üzleti lehetőségek felkutatása, hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolat kialakítása.

Építőipari Mesterdíj
Elismerés éve: 1997 - Szent István Bazilika Déli torony -